Címlapon az MKT

Közzétette: | 2012. szeptember 30. (vasárnap) | MKT IB hírek

Az 50. MKT  Közgazdász Vándorgyűlés óriási sajtóvisszhangot kapott megint. Számtalan cikk és beszámoló jelent meg a Vándorgyűlés kapcsán a médiában. Ezek közül mi is közlünk majd itt pár hírt, azok kedvéért is, akik nem tudtak eljönni. Egyben mindenkit arra kérünk, hogy itt bejegyzésben vagy a Facebookon hozzászólásban linkeljen be minél több média megjelenést az 50. MKT Közgazdász Vándorgyűlés kapcsán.

Tovább olvasom

MKT IB is a HVG Állásbörzén

Közzétette: | 2012. szeptember 18. (kedd) | MKT IB események

Az MKT IB is ott lesz a HVG Állásbörzén! Keress fel minket személyesen a standoknál vagy látogasd meg a HVG Állásbörze online felületét. Mindkét helyen megtalálsz minket is. Az MKT IB és a HVG Állásbörze között régi szakmai együttműködés áll, így nyugodt szívvel garantálhatjuk, hogy érdemes kilátogatnotok és keresgélni a szakmai lehetőségek között, mert bármelyik korosztályhoz is tartozol, megtalálod a neked való karrier lehetőséget.

Tovább olvasom

Járj a legjobb amerikai egyetemek kurzusaira az MKT IB-vel

Közzétette: | 2012. szeptember 10. (hétfő) | MKT IB hírek

Az MKT IB olyan lehetőséget szervez, aminek köszönhetően amerika legjobb egyetemeinek kurzusaira iratkozhatsz fel és végezheted el online! A kurzus végén megfelelő eredmény esetén oklevelet is kiállítanak az eredményedről. Az oklevelet a szervezők állítják ki Amerikában az egyetem professzorának jegyzésével. Mindenképp használd ki a lehetőséget és tudj meg róla többet.

Tovább olvasom

MKT és a világ legjobb egyetemeinek kurzusai

Közzétette: | 2012. szeptember 9. (vasárnap) | MKT IB hírek


1)Világ legjobb egyetemeinke kurzusait érhetők el ingyen
2)5-15 perces videókra bontva
3)Ingyenes vizsgalehetőség, melyről a külföldi egyetem állít ki oklevelet
4)Segítünk itthon érvényesíteni.
Online kurzus a világ legjobb egyetemeiről Stanford, Princeton
Stanford, Princeton és még sok más világhírű egyetem órájára iratkozhatsz fel és vehetsz részt az órán online, ha most feliratkozol itt. Iratkozz fel az űrlapon és emailben ki küldjük a részleteket. Ez a feliratkozás még nem számít semmilyen elkötelezettségnek, csak érdeklődésnek.
A világ legjobb egyetemei ma már ingyenesen hozzáférhetővé teszik számtalan közgazdaségtani képzésüket. Legyen szó alkalmazott közgazdaságtan vagy elméleti közgazdaságtanról szó, a legjobb amerikai, európai és ázsiai egyetemek mind elérhetővé teszik kurzusikat. Célunk, hogy a magyarok számára is elérhető legyenek a világ legjobb egyetemeinek közgazdasági képzései.

Tovább olvasom

Kapcsolat | Oldaltérkép XML | MKTIB.HU v2- wp