Budapesti Közgazdasági Napok 2012 Kiadványa

Közzétette: | 2012. október 29. (hétfő) | MKT IB események

A Budapesti Közgazdasági Napok (BéKöN) sikeresen lezajlott október 26-27-én összesen közel 100 fő részvételével. A két napos konferenciát az MKT IB tagszervezete az MKT Corvinus szervezte a Corvinus Egyetem Dísztermében. Az előadások és szakmai anyagok hamarosan elérhetőek lesznek itt és az mktcorvinus.hu oldalon, de addig is javasoljuk olvassák el a konferenciára készült szakmai kiadványt.

Tovább olvasom

Értesz a gazdasághoz?

Közzétette: | 2012. október 15. (hétfő) | MKT IB hírek

Lesz-e IMF megállapodás?

Teljesül-e a hiány cél?

Hogyan alakul a világgazdasági helyzet?

Értesz a gazdasághoz? Bizonyítsd be és nyerj, egy egyszerű válasszal!

Mi lesz az EUR/HUF árfolyam november végére?

Tippelj most és, akkor még később változtathatod a tipped, hogy növeld a nyerési esélyed!

A tippedet itt tedd meg! 

Bizonyítsd be, hogy te értesz a legjobban a gazdasághoz!

Tovább olvasom

Közgazdászoknak Különleges Lehetőség

Közzétette: | 2012. október 9. (kedd) | MKT IB hírek

Limitált számban ingyen, hazai és nemzetközi rendezvények, szakmai, karrier lehetőségek, különleges képzések csak egy like-ért cserébe.

Mivel a lehetőségekre csak kis létszámban van lehetőség, ezért a jelentkezés sorrendje is számít. Like-old az oldalunkat és így értesülj az elsők között a lehetőségekről és használd ki a neked tetsző lehetőséget ingyen!

Az elmúlt 3 hónapban a lehetőségek:

Július:

II. Kámfor Nagyváradon. Ahol egy négy csillagos szállodában teljes ellátással lehetett részt venni a 3 napos konferencián teljesen ingyen. Érdekelne hasonló? Like-old az MKT IB oldalát!

Augusztus:

Tőzsde tanfolyam. Közel egy hónapon át minden reggel meghallgathattátok, hogy a profi (akik ebből élnek) tőzsdézők mit figyelnek. Érdekelne hasonló? Like-old az MKT IB oldalát!

A világ legjobb egyetemeinek kurzusait végezheted el online és még oklevelet is nyerhetsz róla, ha megfelelő vizsgát teszel belőle. Érdekelne hasonló? Like-old az MKT IB oldalát!

Szeptember:

Magyarország legnagyobb presztízsű közgazdász konferencián vehettek részt limitált számban diákjeggyel ingyen. Érdekelne hasonló? Like-old az MKT IB oldalát!

Ami várható a következő időszakban:

Ezek és még sok más lehetőség elérhető neked is teljes ingyen. De a jelentkezés sorrendje számít, így fontos, hogy elsők között értesülj a lehetőségekről. Ezért mindenképp érdemes Like-olni az MKT IB oldalát!

Tovább olvasom

Kurzus értékelés: 9,87/10

Közzétette: | 2012. október 7. (vasárnap) | MKT IB hírek

A világ legjobb egyeteminek kurzusaira lehetett jelentkezni az előző felhívásainkban. A résztvevők közül a legnépszerűbb a Stanford egyetem kurzusai voltak, de más világhírű egyetem kurzusaira is számos beiratkozás történt.

A visszajelzések alapján a lehetőséget 9,87/10 értékelték a résztvevők. A visszajelzések alapján is mindenben próbálunk segíteni az űrlapon feliratkozóknak.

Jelentkezz Te is a világ legjobb egyetemeinek online kurzusaira, próbáld ki mindenféle kötelezettség nélkül.

Itt tudsz regisztrálni.

Tovább olvasom

Vezetői hétvége október 12-14.

Közzétette: | 2012. október 5. (péntek) | MKT IB hírek

Október 12-14 hétvégéjén lesz az MKT IB vezetői hétvégéje. Minden szervezetnek küldtünk ki meghívót és program tervet. Reméljük mindenki időben vissza tud jelezni, hogy a programokat szállásokat tudjuk intézni. Egy ilyen vezetői tréning kiváló alkalom, hogy a számos tagszervezet megismerhesse egymást és tréningeken és közös gondolkodáson keresztül hatékonyabbá és sikeresebbé tegyük a működésünket. Bízunk benne, hogy minden tagszervezet tudja magát reprezentálni. Találkozunk októberben!

Tovább olvasom

Kapcsolat | Oldaltérkép XML | MKTIB.HU v2- wp