2012 Ez történt!

Közzétette: | 2012. december 28. (péntek) | MKT IB hírek

Számtalan sikeres programon van túl az MKT IB 2012-ben. Az elmúlt időszak egyik legsikeresebb évén vagyunk túl, amit a sikeres helyi szervezetek alapoztak meg és bíztosak vagyunk benne, hogy erre építve 2013 még nagyobb sikereket rejt magában!

2012 Február, MKT IB vezetői hétvége Csillebércen. Még több képért nézd meg a Facebook oldalunkat!
2012 Március több, mint 150 résztvevővel megszerveztük a több évtizedes múltra visszatekintő FIKOT-t zalaegerszegen. Még több képért az nézd meg MKT ZEG Facebook képeit.
II. Kámfor konferencia Nagyváradon szintén több mint 150 résztvevővel zajlott le, ahol az MKT IB nagyon magas létszámmal vett részt, nagyon jó feltételek mellett.

mktelteSzámos új tagszervezet alakult meg és több régi tagszervezet is újult meg.
Tőzsde kurzus indult országosan, amit online tudott bárki elérni az ország bármely pontjáról.
Ősszel is megszerveztük az országos vezetői hétvégét.
Segítünk a világ legjobb egyetemeinek kurzusaihoz hozzáférést biztosítani és mindazt elismertetni itthon is. Még mindig tudsz rá jelentkezni.
Jelen voltunk a HVG állásbörzén is.
A szervezet idei legnagyobb rendezvénye az 50. Közgazdász Vándorgyűlés, melyre a magas részvételi díj mellett tudtunk a diákoknak ingyenes részvételt biztosítani. Az előadások anyagait itt érheted el.
Gazdasági tippjátékot szerveztünk több száz ember részvételével.
MKT-AlumniMKT IB Alumni találkozót szerveztünk, hogy mindenkinek a lehetséges karrier választásait segítsük és a fizetési lehetőségeket ismerjük meg.

Tovább olvasom

EUR/HUF Tippjáték eredménye és statisztikája

Közzétette: | 2012. december 27. (csütörtök) | MKT IB hírek

2012 október és november között zajlott le az MKT IB EUR/HUF tippjátéka, amiben több százan vettek részt az ország számos városából. A díjazottakkal külön személyesen emailben vesszük fel a kapcsolatot, de az eredmények és annak statisztikáját is elolvashatja mindenki.

A helyes válasz 282,15 volt az EUR/HUF árfolyamra.
A legközelebbi tipp 282,24 volt, de ezt a pécsi játékos (férfi) végül módosította, amivel nem tudott bekerülni már a legjobbak közé, így ő nem nyert.
A végeredményt tekintve így a legjobb 10 érvényes tipp az alábbi volt:

  1. 282,60 ELTE (Nő)
  2. 282,64 BGF-PSZK (Nő)
  3. 282,65 BGF-PSZF (Férfi)
  4. 282,65 SZTE (Férfi) Később adta le a voksát (47 perccel)
  5. 282,69 BGF-PSZK (Férfi)
  6. 281,60 Pannon Egyetem (Férfi)
  7. 281,42 BME (Nő)
  8. 282,96 SZTE (Férfi)
  9. 281,26 SZTE (Férfi)
  10. 281,23 PTE (Férfi)

A résztvevők között volt hallgató és végzett egyaránt.

A játékban résztvevők számára meghirdettünk egy második játékot is függetlenül az elsőtől. Ekkor már egy hét volt csak hátra és úgy tippelhették meg az EUR/HUF árfolyamot (eredetileg 3 héttel előre kellett tippelni).

A legjobb tippet ekkor is ugyanaz a Hölgy adta az ELTE-ről, aki az eredeti játékban. A győztes tippje 282,45. Amivel mindösszesen 30 fillért tévedett.

Ebben a versenyben a második helyen szintén egy hölgy végzett a BGF GKZ-ről

A harmadik helyet, pedig a BGF hallgatója ért el (Férfi).

Tovább olvasom

Alumni találkozó

Közzétette: | 2012. december 27. (csütörtök) | MKT IB események

MKT-AlumniKöszönjük mindenkinek, aki időt tudott szakítani a decemberi Alumni programunkra és közösen hallgattuk meg, hogy milyen fizetések és karrier lehetőségek vannak ma a közgazdasági és pénzügyi szektorban. Utána a beszélgetés iszogatás is jól sikerült. A jövőben is szeretnénk a mostanihoz hasonló tematikus alkalmakat szervezni, ahol kis csoportban (20-25 fő) egy témát interaktívan személyre szabottan tudunk körbe járni és természetesen a közösségi programok se maradhatnak el.

Ha szeretnél értesülni későbbi programjainkról is, akkor Like-old facebook oldalunkat vagy regisztrálj az űrlapon itt:

Tovább olvasom

Kapcsolat | Oldaltérkép XML | MKTIB.HU v2- wp