Digitális gazdaság és foglalkoztatás – ezzel a címmel tart közös szakmai rendezvényt 2016. május 12-én, csütörtökön 15 órától a Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi Szakosztálya és a Nemzetgazdasági Minisztérium Gazdaságfejlesztési Államtitkársága a Nemzetgazdasági Minisztérium Pénztártermében (Budapest V. kerület, Budapest, József nádor tér 2-4., belépés a Dorottya utca felől).

Bevezetőt mond Hegedüs Éva, a Magyar Közgazdasági Társaság főtitkára, a Gránit Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója. A rendezvényen Pitti Zoltán, a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdaságpolitika Tanszékének tudományos kutatója ad áttekintést Az újraiparosítási koncepciók nemzetközi háttere címmel. Ezt követően Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára Az Irinyi Terv és az Ipar 4.0. címmel, majd Cseresnyés Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára Az újraiparosítás foglalkoztatási aspektusai címmel tart előadást. A fórum moderátora Bagó József, a Belügyminisztérium szakmai tanácsadója, az MKT Munkaügyi Szakosztályának elnöke.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban a terem befogadóképességére való tekintettel regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek 2016. május 10-ig előzetesen jelezni az office.mkt@t-online.hu e-mail-címen.