Menü Bezárás

2012 Ez történt!

Számtalan sikeres programon van túl az MKT IB 2012-ben. Az elmúlt időszak egyik legsikeresebb évén vagyunk túl, amit a sikeres helyi szervezetek alapoztak meg és bíztosak vagyunk benne, hogy erre építve 2013 még nagyobb sikereket rejt magában!

2012 Február, MKT IB vezetői hétvége Csillebércen. Még több képért nézd meg a Facebook oldalunkat!
2012 Március több, mint 150 résztvevővel megszerveztük a több évtizedes múltra visszatekintő FIKOT-t zalaegerszegen. Még több képért az nézd meg MKT ZEG Facebook képeit.
II. Kámfor konferencia Nagyváradon szintén több mint 150 résztvevővel zajlott le, ahol az MKT IB nagyon magas létszámmal vett részt, nagyon jó feltételek mellett.

mktelteSzámos új tagszervezet alakult meg és több régi tagszervezet is újult meg.
Tőzsde kurzus indult országosan, amit online tudott bárki elérni az ország bármely pontjáról.
Ősszel is megszerveztük az országos vezetői hétvégét.
Segítünk a világ legjobb egyetemeinek kurzusaihoz hozzáférést biztosítani és mindazt elismertetni itthon is. Még mindig tudsz rá jelentkezni.
Jelen voltunk a HVG állásbörzén is.
A szervezet idei legnagyobb rendezvénye az 50. Közgazdász Vándorgyűlés, melyre a magas részvételi díj mellett tudtunk a diákoknak ingyenes részvételt biztosítani. Az előadások anyagait itt érheted el.
Gazdasági tippjátékot szerveztünk több száz ember részvételével.
MKT-AlumniMKT IB Alumni találkozót szerveztünk, hogy mindenkinek a lehetséges karrier választásait segítsük és a fizetési lehetőségeket ismerjük meg.