A magyar gazdaság versenyképessége – elmélet és gyakorlat. Ezzel a címmel szervezi meg hagyományos éves konferenciáját a Dr. Gáspár Pál Közgazdaságtudományi Emlékalapítvány 2016. április 29-én, pénteken 9 óra 30 perctől a Budapesti Corvinus Egyetem főépületének (1093 Budapest, Fővám tér 8.) III. előadótermében.

A konferencia előadói: Sass Magdolna, az emlékalapítvány kuratóriumi elnöke, Andor László, a BCE Gazdaságpolitika Tanszékének tanszékvezetője, a Káldor-díj kuratóriumának titkára, Koren Miklós, a CEU egyetemi docense, Farkas Beáta, a Szegedi Tudományegyetem Pénzügyek és Nemzetközi Gazdasági Kapcsolatok Intézetének egyetemi tanára, Bod Péter Ákos, a BCE egyetemi tanára, a Káldor-díj bíráló bizottságának elnöke, az MKT alelnöke és Kutasi Gábor, a BCE Világgazdasági Tanszékének egyetemi docense, korábbi Káldor-díjas közgazdász.

A konferencián a részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött. A szervezők kérik, hogy az érdeklődők az ide kattintva letölthető regisztrációs lapon jelezzék részvételi szándékukat.