Menü Bezárás

Erdélyi Fiatal Közgazdászok és Vállalkozók Találkozója (EFIKOT)

A Romániai Magyar Közgazdász Társaság (RMKT) Ifjúsági Frakciója (RIF), immár 12. alkalommal rendezi meg évi legjelentősebb szakmai rendezvényét, az Erdélyi Fiatal Közgazdászok és Vállalkozók Találkozóját (EFIKOT), idén Marosvásárhelyen, a Continental Hotelben, 2013. május 3-5. között.
EFIKOT logoA XII. EFIKOT a RIF évente megrendezésre kerülő, ugyanakkor Erdély legnagyobb magyar nyelvű fiatal közgazdász találkozója, ahova 15 előadó-meghívottat, illetve 150 résztvevőt várunk. A rendezvényt hagyományosan plenáris előadásokkal kezdjük, amelyeket 3 szekció követ, melyek keretében sor kerülhet a résztvevők nézeteinek, tapasztalatainak az előadásokban elhangzottakkal történő szembesítésére.
Az ez évben sorra kerülő EFIKOT központi témája a „Kék Gazdaság – Blue Economy”. Neves előadók segítségével szeretnénk körüljárni ezt a tematikát, mely forradalmasíthatja eddigi elképzeléseinket a gazdaságról, megismertetve a legújabb innovációkat és gazdasági szemléletet a résztvevőkkel. Részleteket a konferenciáról továbbá a csatolmányban olvashat.
További információk a rendezvényről hamarosan a www.efikot.rif.ro honlapon. Ugyanitt lehet majd regisztrálni is április 3-tól!