Menü Bezárás

Közgazdászoknak Különleges Lehetőség

Limitált számban ingyen, hazai és nemzetközi rendezvények, szakmai, karrier lehetőségek, különleges képzések csak egy like-ért cserébe.

Mivel a lehetőségekre csak kis létszámban van lehetőség, ezért a jelentkezés sorrendje is számít. Like-old az oldalunkat és így értesülj az elsők között a lehetőségekről és használd ki a neked tetsző lehetőséget ingyen!

Az elmúlt 3 hónapban a lehetőségek:

Július:

II. Kámfor Nagyváradon. Ahol egy négy csillagos szállodában teljes ellátással lehetett részt venni a 3 napos konferencián teljesen ingyen. Érdekelne hasonló? Like-old az MKT IB oldalát!

Augusztus:

Tőzsde tanfolyam. Közel egy hónapon át minden reggel meghallgathattátok, hogy a profi (akik ebből élnek) tőzsdézők mit figyelnek. Érdekelne hasonló? Like-old az MKT IB oldalát!

A világ legjobb egyetemeinek kurzusait végezheted el online és még oklevelet is nyerhetsz róla, ha megfelelő vizsgát teszel belőle. Érdekelne hasonló? Like-old az MKT IB oldalát!

Szeptember:

Magyarország legnagyobb presztízsű közgazdász konferencián vehettek részt limitált számban diákjeggyel ingyen. Érdekelne hasonló? Like-old az MKT IB oldalát!

Ami várható a következő időszakban:

Ezek és még sok más lehetőség elérhető neked is teljes ingyen. De a jelentkezés sorrendje számít, így fontos, hogy elsők között értesülj a lehetőségekről. Ezért mindenképp érdemes Like-olni az MKT IB oldalát!