Menü Bezárás

Külgazdaság: célok és realitás

időpont: 2014. 12. 10.
helyszín: a Magyarországi Református Egyház Zsinati Ülésterme (1146 Budapest, Abonyi utca 21.)

Magyar külgazdaság a célok és a realitás metszetében – ezzel a címmel szervez konferenciát 2014. december 10-én, szerdán 9 órától a Magyarországi Református Egyház Zsinati Üléstermében (1146 Budapest, Abonyi utca 21.) a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara.

A konferencián előadást tart többek között Íjgyártó István, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kulturális diplomáciáért felelős államtitkára, Becsey Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium helyettes államtitkára, Glattfelder Béla, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságszabályozásért felelős államtitkára, Balog Ádám, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke, az MKT elnökségi tagja, Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács és az MKT elnöke. A délutáni kerekasztal-beszélgetések résztvevői között pedig ott lesz Kádár Béla akadémikus, a nemzetközi gazdasági kapcsolatok korábbi minisztere, az MKT örökös tiszteletbeli elnöke, Jeszenszky Géza volt külügyminiszter, Lovász László, az MTA elnöke és Palkovics László, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára is. A konferencia fővédnöke Kovács Árpád, a Magyar Közgazdasági Társaság elnöke.

A konferencián a részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött. A szervezők kérik, hogy az érdkelődők a részvételi szándékukat 2014. december 5-ig szíveskedjenek előzetesen jelezni a konferencia@kre.hu címen.

A konferencia meghívója és részletes programja (pdf)