Menü Bezárás

MKT-kártya: nyári kedvezmények

Országszerte 136 szálloda és étterem, számos turisztikai attrakció és 130 Agip-benzinkút kínálja kedvezményesen a szolgáltatásait a nyári hónapokban is az MKT-s tagsági kártyák tulajdonosainak. A kedvezményt adó partnerek listája letölthető a honlapunkon.

 Hétről hétre bővül azoknak az üzleteknek és szolgáltatóknak a listája, amelyek átlagosan 5-15 százalékos árengedményt adnak mindazoknak, akik vásárláskor felmutatják a Magyar Közgazdasági Társaság EDC-logós tagsági kártyáját. A tagsági igazolványon megtalálható az Euro Discount Club (EDC) ezüst emblémája, így országszerte több mint ezer üzletben, szolgáltatónál jelentős kedvezményeket vehetnek igénybe azok a tagtársaink, akik már befizették a 2015. évi tagdíjukat, és a kártyájukra felragasztották a 2016 márciusáig szóló, vonalkódos érvényesítő matricát. 

Talán különösen érdekes lehet a nyári szabadságolások alatt, hogy az EDC kedvezményt adó partnerei között országszerte 136 szálloda, illetve étterem található meg, a hajdúszoboszlói Hotel Silvertől (10% kedvezmény) a tatai Old Lake Golf Club & Diana Golf Hotelen (20%) át a gyöngyösi Hotel Opál*** superiorig, de a Reziben található Dínó- és Kaladparktól (25%) a komáromi teremgokart-pályán (10%) át a mátrtafüredi segway-túrákig (20%) számos attrakció is kedvezményesen látogatható az MKT-s tagsági kártyákkal. És talán autóval utazva talán az sem mindegy, hogy az ország 130 Agip-benzinkútjánál tankolva literenként 8 forint kedvezményt vehetnek – és a visszajelzések szerint gyakran vesznek is – igénybe a tagjaink.
Az MKT tagsági kártyája persze annak is hasznos lehet, aki az utazás helyett az otthona felújítását tervezi a nyári hónapokban. Épületgépészeti és építésianyag-kereskedők, valamint szaniter- és bútorüzletek egyaránt megtalálhatók a kedvezményt adó partnerek között – ahol akár egyetlen vásárlással megtakarítható az MKT több éves tagdíja is.
A kedvezményt adó üzletek részletes adatai régiós bontásban az alább letölthető katalógusban és a www.edc.hu/keresointernetes oldalon találhatók meg.
Reméljük, hogy a tagjaink közül minél többen tudnak élni a nyári hónapokban is az MKT tagsági kártyájával igénybe vehető kedvezményekkel!

A kedvezményt adó partnerek katalógusa:
http://www.mkt.hu/docs/2015-06-26-10-15-09-EDC_orszagos.pdf