Út a sikerhez – ahol a tehetség és a lehetőség találkozik. Ezzel a címmel szervez kétnapos szakmai konferenciát 2016. április 6-7-én Budapesten a Magyar Közgazdasági Társaság Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Kari Ifjúsági Szervezete a kar Diósy Lajos utcai épületében (1165 Budapest, Diósy Lajos u. 22-24.).

A konferencia első napján, április 6-án, szerdán a résztvevők beszélgetést hallgathatnak meg többek között Szalóki Ági Artisjus-díjas és többszörös Fonogram-díjas énekesnővel, az Ivan & The Parazol együttes tagjaival, Kathy Zsolt menedzserrel és Vass Sándor egykori olimpikon kézilabdázóval, a Grawe Életbiztosító Zrt. vezérigazgató-helyettesével, illetve meghallgathatják két egykori külkeres diák, a Magyar PR Szövetség elnöke és az Emerald PR ügyvezetője, Lakatos Zsófia, valamint a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkára, Kis Miklós Zsolt előadását.

A konferencia második napján, április 7-én tréningeken vehetnek részt az érdeklődők – ez utóbbiakra előzetes jelentkezés szükséges!

A konferenciáról bővebb információ a http://mktkulker.hu/konferencia/ oldalon található.