Vállalkozói mítoszok címmel indít beszélgetés-sorozatot kaposvári kötődésű vállalkozókkal – nem csak vállalkozóknak – a Magyar Közgazdasági Társaság nemrégiben újjáalakult, Somogy Megyei Szervezete.

A sorozatot azzal a céllal indítják útjára, hogy olyan tanulságos és hasznos, vállalkozásokhoz kapcsolódó történeteket mutassanak be alkalmanként 2-2 kaposvári kötődésű, tapasztalt üzletember tolmácsolásában, amelyekből az érdeklődők egy reálisabb képet kaphatnak a vállalkozói életformával kapcsolatban. Nem titkolt céljuk, hogy tévhiteket, közhelyeket oszlassanak el, felhívják a figyelmet a vállalkozói lét nehézségeire, buktatóira, valamint hogy újraértelmezzék a közbeszédben nem mindig pozitívan csengő vállalkozó kifejezést.

Az első beszélgetést 2016. február 9-én, kedden 17 órától tartják a Somogy-Flandria Inkubátorházban (7400 Kaposvár, Ond vezér utca 1.). A beszélgetés résztvevői: Berkes Mihály (Agro-Centrál) és Horváth Ákos (Mad-Day). Moderátor: Keresztes Péter (Somogy Megyei Vállalkozói Központ Közalapítvány).

A rendezvényre regisztrálni a http://goo.gl/forms/HeAsQGswcG linken lehet.