Menü Bezárás

A foglalkoztatás helyzete és jövőbeni kilátásai

A foglalkoztatás helyzete és jövőbeni kilátásai – ezzel a címmel tart pódiumbeszélgetést a Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi Szakosztálya 2016. június 2-án, csütörtökön 15 órától az Alapvető Jogok Biztosa Hivatalának Dísztermében (1051 Budapest, Nádor utca 22.).

A rendezvény előadói – Biermann Margit, a Pannon Egyetem mestertanára, Bod Péter Ákos, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára, az MKT alelnöke, Fazekas Károly, a Magyar Tudományos Akadémia Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont főigazgatója, az MKT elnökségi tagja és G. Fekete Éva, a Miskolci Egyetem tanszékvezető egyetemi tanára – olyan kérdésekre keresik majd a választ, mint hogy milyen mutatókkal írható le legjobban a hazai foglalkoztatás mai helyzete, hogy melyek a különösen eredményes foglalkoztatási intézkedések, hogy fenntarthatók-e a foglalkoztatás eredményei, bővülhet-e tovább a hazai foglalkoztatás, és hogy milyen tényezők segíthetik a bővülést.

A fórum moderátora Munkácsy Ferenc, a Munkaügyi Szemle főszerkesztője.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban a terem befogadóképességére való tekintettel regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek 2016. május 31-ig előzetesen jelezni az office.mkt@t-online.hu e-mail-címen.