Menü Bezárás

Bölcsek köve helyett – Tűnődések a vállalatvezetésről

Az MKT Külker bemutatja Bőthe Csabát, az IT Services ügyvezető igazgatóját. Eredetileg fizikus, szabadidejében író, tűnődő. Tűnődéseiből először egy vállalati blog aztán két könyv lett. Most dolgozik 3. könyvén. 1998-tól a Westel-nél volt értékesítési ügyvezető igazgató, majd 2001-ben felkérték, hogy segítsen kiépíteni a Macedón mobilüzletágat ahol 3 évet töltött el mint általános vezérigazgató-helyettes. Miután 2006-ban csatlakozott a Magyar Telekomhoz a mobil üzletág értékesítési igazgatójaként, számos funkciót vett át a mobil és hálózati területen. A T-Systems vállalati szolgáltatás üzletágának ügyfélkapcsolati és működéstámogatási igazgatójaként vállalati ügyfeleknek nyújtott ügyfélszolgáltatásokért, háttérirodai szolgáltatásokért, műszaki tervezésért, műszaki támogatásért, kivitelezés-menedzsmentért és működéstámogatási tevékenységekért volt felelős a Magyar Telekomnál. 


Már 2012 óta tölti be ezt a pozíciót, Magyar Telekom Vállalati Szolgáltatások üzletága – Ügyfélkapcsolati és Működéstámogatási divíziójának igazgatói posztjáról érkezett az IT Services Hungary-hez.

Az előadás témája érinti a vezetők szerepét, a vezetőként felmerülő problémákat, nehézségeket, valamint kérdéseket tesz fel és válaszol meg a vállalatvezetésről.

Az előadás után kisorsolásra kerül néhány példány Bőthe Csaba könyveiből, az „Egy menedzser tűnődései”, valamint az „Üdv a harmadik évezredben” című blogkönyvből.

Várnak mindenkit április 2.-án 15:30-kor a Klubteremben!