Menü Bezárás

XXXV. FIKOT – Gyöngyös

Fikot 2015

Immár 35. alkalommal kerül megrendezésre az MKT IB tavaszi konferenciája a FIKOT – Fiatal Közgazdászok Országos Találkozója.

A rendezvénynek idén ismét a Mátra kapujában fekvő, gyöngyösi Károly Róbert Főiskola ad otthont, így újra számolhatunk azzal, hogy a páratlan évben, páratlan FIKOT-ban lesz része az érdeklődőknek.

A fejlődés útján!

2015. április 24-26. között a magyar fejlesztéspolitika kerül górcső alá a szakma jeles képviselőivel.

Az idei FIKOT szombati napján előadást tart többek között Kovács Árpád egyetemi tanár, a Magyar Közgazdasági Társaság és a Költségvetési Tanács elnöke, Hegedüs Éva, a Gránit Bank alelnök-vezérigazgatója, az MKT főtitkára Pongrácz Ferenc, az IBM Kelet-Európa igazgatója, azAmCham Hungary és az MKT Informatikai Szakosztályának elnöke, Benedek Fülöp, az OTP Bank Agrárágazati Igazgatóságának ügyvezető igazgatója, valamint Valaska József, a Mátrai Erőmű igazgatóságának elnöke.

Felkérés alatt:
– Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke
– Harsányi Gábor, a Goodwill Consulting ügyvezető igazgatója
– Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára

A vasárnap délelőtt sem marad szakma nélkül!

A hazai fiatal korosztály kiemelkedő sikereket elért tagjait ismerhetitek meg, akik bemutatják életútjukat, eddigi eredményeiket, fejlesztéseiket. Beszélhettek többek között Farkas Zsolttal a Traction Tribe marketing vezetőjével, Varga Dáviddal a DAG Ideas Kft. és a NOÉ Program vezetőjével, valamint Csepregi Szabolccsal a Hard Body Hang alapítójával!

További részletekért keresd fel az esemény honlapját a www.fikot.hu -t!