Menü Bezárás

Érdekel az érdeked!? – Szólj bele a fiatalok érdek(képviselet)ébe!

Figyelmetekbe ajánljuk az Érdekel az érdeked!? – Szólj bele a fiatalok érdek(képviselet)ébe! című új projekt keretében nyíló szakmai lehetőségeket.

A projekt az Európai Unió Erasmus+ Programjának támogatásával valósul meg, a Nemzeti Ifjúsági Tanács és a Duna-Körös-Maros-Tisza Eurorégió Ifjúsági Szövetsége együttműködésében. A projekt célja, hogy a fiatalok, ifjúsági szakemberek és döntéshozók közvetlen bevonásával, konkrét cselekvési terveket, megoldási javaslatokat hozzanak létre, a fiatalok által leggyakrabban megfogalmazott problémakörök mentén haladva.

A projekt során 5 tematikus Szakmai Műhely felállítására kerül sor, melynek keretében az ifjúságszakmai szakértők és fiatalok fognak közösen dolgozni a megadott témakörök mentén. Az 5 Szakmai Műhely a projekt nyitó konferencián kezdi meg munkáját. A projekt során a Műhelyek tagjai javaslatokat, cselekvési terveket fogalmaznak meg, valamint kormányzati anyagokat véleményeznek a fiatalok bevonásával és részvételével.

 

A Szakmai Műhelyek a következő témák köré csoportosulnak:

 

 

 

A Nemzeti Ifjúsági Tanács proaktív, tettrekész, lelkes fiatal szakembereket keres ezen Szakmai Műhelyekben való részvételre.

A Szakmai Műhelyekbe 18-30 év közötti fiatal szakemberek jelentkezését várjuk, akik az adott témában releváns tapasztalattal rendelkeznek. Jelentkezni az erdekelazerdeked@ifjusagitanacs.hu e-mail címen önéletrajzzal, max. egy oldalas motivációs levéllel és ajánlólevéllel (amennyiben rendelkezik szervezeti vagy intézményi háttérrel) legkésőbb 2015. szeptember 13. éjfélig lehet.