Menü Bezárás

Könyvbemutató – Dr. Kovács Árpád új kötete

Vázlatos betekintés a közpénzügyi döntéshozatal alapjaiba – ezzel a címmel jelent meg az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet gondozásában Kovács Árpád egyetemi tanárnak, a Magyar Közgazdasági Társaság és a Költségvetési Tanács elnökének a könyve, amelyben a szerző két és fél évtizedes, közpénzügyekkel, költségvetési politikával kapcsolatos gyakorlati és kutatói tapasztalatait összegzi. 

A kötetet – amely a közpénzügyi menedzsment kérdései mellett olyan témákkal is foglalkozik, mint például a közjó fogalma vagy a versenyképesség értelmezése – 2015. február 10-én, kedden 15 órától az Európai Unió Házában (1024 Budapest, Lövőház u. 35.) Török Ádám akadémikus, a Magyar Tudományos Akadémia főtitkára, a Magyar Közgazdasági Társaság alelnöke mutatja be. A méltatásokat követően a szerző, Kovács Árpád osztja meg a hallgatósággal a gondolatait arról, hogy milyen évnek néznek elébe Közép- és Kelet-Európa gazdaságai. A rendezvény moderátora Hegedüs Éva, a Magyar Közgazdasági Társaság főtitkára, a Gránit Bank Zrt. alelnök-vezérigazgatója lesz.

A rendezvényen a kiadó lehetőséget biztosít a kötet megvásárlására.

Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek 2015. február 6-án, pénteken délig előzetesen jelezni az office.mkt@t-online.hu e-mail-címen.