Menü Bezárás

Koronavírus vs. gazdaság címmel tart online előadást az MKT Külker

MKT Külker Koronavírus vs. gazdaság esemény borítóképe. A képen Bot Péter Ákos volt MNB elnök és Nagy Miklós szálloda tulajdonos portréja látható kék színű háttér előtt.

November 9.-én 16 órától tart online előadást Bod Péter Ákos, volt MNB elnök és Nagy Miklós szálloda tulajdonos az MKT IB Külker kérésére. Az esemény Facebook és Instagram live feed-en is megtekinthető lesz.

A koronavírus jelentősen megbolygatta a világot többek között gazdasági szempontból is. De mégis mit jelenthet ez? Ha szeretnél jobban elmélyedni a témában kapcsolódj be November 9.-én 16:00-kor az MKT Live előadásába! Tudj meg Te is többet arról, hogyan vélekednek vendégeink a pandémia hatásáról és a gazdaság jövőjéről.

Az előadókról

Bod Péter Ákos

Életútja során számos területen megfordult és nagy sikereket ért el, többek között közgazdász, politikus valamint az MTA doktora. 1990 és 1991 között országgyűlési képviselő is volt, majd ezt követően 1994-ig a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnökeként tevékenykedett. Jelenleg a Corvinus Egyetem tanára.

Nagy Miklós

Körülbelül 30 éve foglalkozik vendéglátással és turizmussal. Először a fata pincészetet és a Borbarátok vendéglőt alapította, Nagy Istvánnal. Később Badacsony egyik legrégebbi szallodáját, a Neptun hotelt megvásárolta és felújítatta. Következő project a Hotel Bonvino volt, ami most ünnepelte 10-ik szülinapját. A Kisfaludy házat üzemelteti még, ami Badacsony egyik legszebb panorámával rendelkező helye, valamint legutóbbi projectje egy kibérelhető modern weekend ház. A balatoni kör tagja, amiben aktívan tevékenykedik. Kevesebb jelenjen meg.

Facebook esemény linkje:
https://www.facebook.com/events/357763145295894/