Menü Bezárás

Sikerrel zajlott a 2020 évi Közgazdász-vándorgyűlés

A képen az 58. Közgazdász Vándorgyűlés megnyitója látható, A színpadon az előadók a kivetítő előtt ülnek. Pleschinger Gyula pedig a mikrofon előtt áll és beszédet mond.

Sikerrel zajlott szeptember 24-25-én az online megrendezett, 58. Közgazdász-vándorgyűlés: a konferencia két napja alatt összesen 32 előadó – köztük Matolcsy György jegybankelnök és Varga Mihály pénzügyminiszter – osztotta meg gondolatait az élő streamek során a nézőkkel. Az élő közvetítések mellett 15 szekcióban több mint 80 szakember vett részt az előzetesen rögzített, tematikus panelbeszélgetésekben – amelyek szintén elérhetők a honlapunkon.

Nem lehet panasz a nézettségre sem: e tekintetben – bár helyszíni közönségünk nem volt – minden idők leglátogatottabb vándorgyűlését tudhatjuk magunk mögött. A konferencia honlapját csak a két nap alatt mintegy 2 300-an keresték fel, és csaknem 8 800 oldalt tekintettek meg. Ennél is számottevőbb volt az élő videóközvetítéseink nézettsége: a YouTube és a Facebook statisztikái szerint az élő streameket több mint 11 400-an követték hosszabb-rövidebb ideig figyelemmel, a 15 tematikus szekció videóit 1300-an nézték meg eddig…

Érdemes továbbra is böngészni a konferencia honlapját! Már visszanézhetők ugyanis mindkét nap élőben közvetített előadásai és panelbeszélgetései, és a tematikus szekciókkal együtt összesen csaknem 40 órányi szakmai videóanyag elérhető az oldalon – természetesen a hozzájuk kapcsolódó, letölthető prezentációkkal együtt!

A honlapon emellett egy válogatást is közzétettünk a konferencia előadásaival és kerekasztal-beszélgetéseivel kapcsolatosan megjelent sajtóbeszámolókból, tudósításokból is.