Menü Bezárás

Kudarckonferencia Kolozsváron

Mi a közös bennük?
Sony, Tom Hanks, KFC, Brad Pitt, Thomas Edison, Oprah, Apple, Microsoft, Walt Disney, Michael Jordan, JK Rowling, Pierce Brosnan, Mihail Gorbacov.

A válasz a hatalmas sikerek … és a még nagyobb kudarcok, van ahol akár több ezerszer ! 

Ahogy Edison mondta, amikor több ezredszer sem sikerült megfelelő izzószálat találnia az akkor még csak ötletszinten működő villanyégőjébe: „Nem kudarcot vallottam, hanem találtam több ezer módszert, ami biztosan nem működik.”

Erről a témáról tart konferenciát a Romániai Magyar Közgazdasági Társaság Ifjúsági Frakciója (RIF) november 7-én, Kolozsváron. Az esemény helyi idő szerint 9:30-kor kezdődik.

 

A következő linken lehet regisztrálni: https://www.eventbrite.com/e/iv-rif-minikonferencia-kudarckonferencia-tickets-19153434438

Mi a célunk?

Sikeres vállalkozók, közgazdászok, szakemberek, civilek – „hétköznapi” és „híres” arcok a meghívottaink, akik szeretnének őszintén beszél(get)ni a veszteségről, a bukástól való félelemről, a kudarcról. Megérteni az újrakezdéshez szükséges folyamatokat. Előadóink személyes és mások bőrén tapasztalt példáin keresztül fogják bemutatni, hogy a kudarc után is van élet … sőt a fenti példák alapján, sok esetben akkor kezdődik csak igazán!