Menü Bezárás

Lehet-e újra átokból áldás a logisztika?

Lehet-e újra átokból áldás a logisztika? (Gyere be, játsszuk le!) 

Ez lesz a címe a 60. Közgazdász-vándorgyűlés logisztikai szekciójának 2022. szeptember 23-án, pénteken 9 órától Szegeden.

A szekció előadói és panelistái – Lajkó Ferenc, a DigiLog Consulting ügyvezetője, az MKT Logisztikai Szakosztályának elnöke; Valentinyi Zoltán, az Alois Steiner Kft. és a Steiner-Autohof Kft. ügyvezető igazgatója; Kerényi Gyöngyvér kontrollingszakértő; Szegedi Zoltán, a Széchenyi István Egyetem emeritus professzora – vizsgálják meg a logisztikai ágazat helyzetét a koronavírus és a háború árnyékában.

A szekcióülés végén pedig Szabó Zoltán, a Ghibli Kft. ügyvezető igazgatója vezetésével még egy interaktív logisztikai játékot is kipróbálhatnak az érdeklődők.

A Magyar Közgazdasági Társaság 2022. szeptember 22-23-án Szegeden, a Szegedi Egyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központjában szervezi meg a 60. Közgazdász-vándorgyűlést. A konferencia folyamatosan frissülő és bővülő programja megtalálható a rendezvény honlapján, a https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/ címen.

A konferenciára regisztrálni ezen a linken lehet: https://regio10.hu/rendezveny/60-kozgazdasz-vandorgyules/ .