Menü Bezárás

Új elnök az MKT Ifjúsági Bizottsága élén

Kovács Patrícia

Kovács Patrícia személyében a jövő tavaszi tisztújításig új elnök irányítja az MKT Ifjúsági Bizottságának munkáját. Patrícia a felsőfokú tanulmányait 2010-ben a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Karán kezdte meg, pénzügy és számvitel szakon. Alapító tagja, majd elnöke volt az MKT kari ifjúsági szervezetének. 2014 óta az MKT IB elnökségi tagjaként vesz tevékenyen részt a szervezet munkájában. Főállásban szeptembertől a BGF PSZK Közgazdasági Tanszékén közgazdaságtant oktat majd.

“Az MKT Ifjúsági Bizottságának elnökeként a célom az, hogy az elmúlt években rohamosan fejlődő ifjúsági szervezeteket képviseljem, támogassam és segítsem munkájukat. Kiemelt fontosságúnak tartom, hogy a fiatal közgazdász hallgatók a tanórákon túl is megismerjék a közgazdász világ rejtelmeit, miközben egy lendületes és elkötelezett közösség tagjai lehetnek, ahol megvalósíthatják elképzeléseiket” – fogalmazott az MKT IB új elnöke.

Elődje, Géczi György két cikluson át vezette elkötelezetten az MKT Ifjúsági Bizottságát. Elnökletével az ifjúsági szervezeteink jelentős fejlődésen mentek át, számuk megháromszorozódott, rendezvényeikkel, konferenciáikkal pedig aktívabbak, mint valaha. Ősszel apai örömök elé néz – és az ezzel várható kihívások mellett már nem tudta vállalni azt az intenzitású munkát, amely az elmúlt években az MKT IB elnökeként jellemezte.